Menu

Apparatuur

Is mijn apparatuur geschikt voor ontvangst van JOYNE?

 


JOYNE biedt een ruim aanbod aan televisiekanalen via satelliet. Om de JOYNE zenders te kunnen bekijken is een JOYNE CI+ module vereist in combinatie met een geldig abonnement, een geschikte satellietontvanger of televisie, en een satelliet schotelset.

De JOYNE CI+ module werkt met de meeste satellietontvangers en televisies welke zijn voorzien van een DVB-S2 tuner en CI/CI+ ingang. Er kunnen echter verschillen in functionaliteit per type ontvanger/televisie/schotelsysteem bestaan ten aanzien van het opnemen van programma’s, weergave van kanalen, EPG, menu-instellingen, uitrichten (schotelsystemen), etc. Raadpleeg derhalve voor aankoop uw dealer of het satellietontvangstapparaat en/of schotelsysteem voldoet aan uw wensen ten aanzien van genoemde functionaliteiten.

De door JOYNE gepubliceerde hardware-overzichten zijn indicatief ten aanzien van het gebruik van de JOYNE CI+ module in combinatie met genoemde apparatuur. JOYNE B.V. is niet aansprakelijk voor door de handel verstrekte apparatuur. Aan JOYNE hardware-overzichten kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen in hardware-overzichten onder voorbehoud. Getoonde hardware-overzichten zullen regelmatig worden bijgewerkt naar een nieuwere versie zonder voorafgaande aankondiging.

Klik op de categorie, u wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina.


Satellietontvangers
Televisies met ingebouwde satellietontvanger
Volautomatische schotelsystemen


De door JOYNE gepubliceerde hardware-overzichten zijn indicatief ten aanzien van het gebruik van de JOYNE CI+ module in combinatie met genoemde apparatuur. JOYNE B.V. is niet aansprakelijk voor door de handel verstrekte apparatuur. Aan JOYNE hardware-overzichten kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen in hardware-overzichten onder voorbehoud. Getoonde overzichten zullen regelmatig worden bijgewerkt naar een nieuwere versie zonder voorafgaande aankondiging.