Menu

Evangelisch aanbod

 

Kijkt u graag naar tv-programma’s of luistert u graag naar radio-uitzendingen waarin uw geloof centraal staat?

Via de satellietaanbieder JOYNE ontvangt u:

Family7, de 24/7 christelijke zender van Nederland met tv-programma's die je meer vertellen over de liefde van God. Van snelle, leuke tv met inhoud tot opbouwende documentaires, talkshows, films, series, kinderprogramma’s en diepgaande bijbelstudies. Family7 is 100% schoon. Dus zonder grof taalgebruik, zinloos geweld en seksuele uitspattingen.
en 
Groot Nieuws Radio, de radiozender die christenen wil dienen met het Evangelie van Jezus Christus, zodat zij houvast vinden in het geloof en zich uitgedaagd weten hun geloof in te zetten voor gezin, kerk en samenleving. Tegelijkertijd wil Groot Nieuws Radio christenen prikkelen om kritisch over actuele geloofsthema’s na te denken en ze informeren over het nieuws. 

JOYNE zendt uit via de satellietpositie 9° Oost, deze is gemakkelijk te combineren met de positie 13°Oost, waar een groot aantal internationale, evangelische tv-zenders zonder abonnement te ontvangen zijn (klik hier voor een overzicht). Neem contact op met uw satellietspecialist voor de mogelijkheden!