Menu

Nieuwkomer voor digitale televisie via de satelliet

Nieuwkomer voor digitale televisie via de satelliet

Drachten, 23 januari 2017 – Joyne is een nieuwe Nederlandse provider voor digitale radio en televisie via de satelliet. Met beide benen op de grond klanten helpen, dat is de doelstelling en daarin wil Joyne uitblinken.


Joyne presenteert zich tijdens de Caravana beurs in Leeuwarden (van 19 januari tot en met 24 januari). Met het motto ‘Gewoon doen’ wil Joyne vanaf medio april een aantrekkelijk pakket met Nederlandse en buitenlandse radio- televisiezenders aanbieden. “Geen fratsen, maar samen met de verschillende dealers in het land, gewoon klanten goed helpen zoals het hoort.” aldus Johrit Schellingerhout van Joyne.

“Tijdens Caravana wordt Joyne al geïntroduceerd bij de bezitters van caravans en campers. Een hele belangrijke doelgroep voor digitale televisie via de satelliet, die we in dit stadium graag beter willen leren kennen en alvast willen vertellen dat Joyne vanaf medio april beschikbaar is.” Medio april lanceert Joyne een compleet en betaalbaar radio en televisiepakket voor recreanten en thuis gebruik.

Geïnteresseerden kunnen door het achterlaten van een emailadres op www.joyne.nl op de hoogte blijven en als eerste geïnformeerd worden als de Joyne pakketten en prijzen bekend worden gemaakt.

Bijlage(n) bij dit artikel:
persbericht-web