Menu

JOYNE lanceert prepaid televisie voor iedereen

JOYNE lanceert prepaid televisie voor iedereen

Baarn, 26 september 2017 - Prepaid tv-kijken is per vandaag mogelijk in Nederland. JOYNE biedt een breed scala aan tv-zenders met alle drie de FOX Sports Eredivisie-zenders in het basispakket. Met de lancering van JOYNE wordt televisiekijken een stuk simpeler en flexibeler, met bereik in heel Europa en daarbuiten. JOYNE geeft de kijker een ruime keuze voor een aantrekkelijke prijs.

Basispakket met Eredivisie Voetbal en meer Nederlands aanbod

Dankzij een meerjarige overeenkomst met Eutelsat kan de provider beschikken over capaciteit om een breed aanbod aan HD-zenders uit te zenden. Er bestaan thans twee pakketten: een ‘Travel Lite’ pakket en een Basispakket. Natuurlijk maken NPO, RTL, SBS, Viacom, Fox en Discovery Networks deel uit van het aanbod. Het aanbod biedt daarbij bewust ruimte voor puur Nederlandse TV-initiatieven zoals Xite, TV Oranje, 192TV en Dusk. In oktober wordt daarbij nog een pluspakket gelanceerd met ook enkele erotische zenders.  

JOYNE is opgezet door drie Nederlandse ondernemers die hun sporen in de satellietmarkt hebben verdiend. Algemeen directeur Peter van der Meer licht toe: "We hebben breed geïnvesteerd. Het moet nu eindelijk eens gaan om de klant, de televisiekijker. Niet alleen voor Nederlandse huishoudens en kampeerders, maar ook overwinteraars en geïnteresseerden in Nederlandse televisie in Europa en daarbuiten”. 

Prepaid tv-kijken
Met prepaid televisie in combinatie met het volledige Eredivisievoetbal in het basisaanbod en meer Nederlands en regionaal aanbod is JOYNE vernieuwend en aantrekkelijk voor een breed en divers publiek. Klanten kunnen zelfs televisie kijken per maand, en dankzij dit in Nederland nog niet eerder aangeboden prepaid abonnement bepalen klanten zelf vanaf welke datum ze televisie willen kijken.

 Alle regionale zenders  
JOYNE zendt sinds deze zomer alle regionale zenders gezamenlijk uit op twee kanalen in carrouselvorm. Daarmee is JOYNE de enige satellietprovider die alle regionale zenders aanbiedt: het is een unicum dat JOYNE samen met de regionale omroepen daarover afspraken wist te maken.  

Bespaar 100 tot 150 euro per jaar
JOYNE biedt de Nederlandse satellietkijkers keuze naast Canal Digitaal, met een meer op Nederland gericht aanbod tegen een sterk concurrerende prijs. Een huishouden met twee of meer kijkpunten bespaart met JOYNE al snel 100 tot 150 euro per jaar. 
JOYNE werkt met universele CI-modules die op nagenoeg elke ontvanger en televisie met satellietontvangst beeld geeft. 

Klanten dichtbij bedienen
Om de persoonlijke wensen van klanten verder invulling te geven, kunnen potentiële klanten via de website van JOYNE hun lokale dealer vinden en zich daar abonneren. Er zijn inmiddels meer dan 250 verkooppunten door het hele land. 

JOYNE geeft kijkers ook toegang tot aangeboden interactieve diensten dankzij HbbTV, smart-tv's en ontvangers. Op deze wijze is JOYNE in staat de klant interactiviteit te bieden zonder dat deze via operator-controle belemmerd wordt. 

JOYNE voor iedereen
In de loop van 2018 zal JOYNE naast het satellietaanbod ook een aanbod via internet (IPTV) lanceren die via elke internetprovider in Nederland beschikbaar komt. Op deze wijze komt JOYNE ook voor nietsatelliethuishoudens beschikbaar op een zeer laagdrempelige wijze waarbij alleen een internetaansluiting en ontvanger benodigd is.