Menu

JOYNE Plus-pakket


JOYNE PLUS-pakket

 

UPDATE: Het NL Pluspakket vervalt per 1 december 2020

 
  • Travel XP, Crime+ Investigation, Meiden van Holland en Penthouse Gold worden per 1 december toegevoegd aan het NL Basispakket.
  • Secret Circle en Penthouse Quickies komen te vervallen.
De bestaande abonnementen voor het NL Pluspakket worden vanaf 1 december 2020 automatisch niet meer gefactureerd.Zendernaam Uitzendtijd Categorie PIN Code
Crime + Investigation 24/7 Divers Nee
Travel XP HD 24/7 Divers Nee
Secret Circle 24/7 Erotiek Ja
Meiden van Holland 24/7 Erotiek Ja
Penthouse Gold (voorheen HD1) 24/7 Erotiek Ja
 


Tarieven:

Voor abonnees met een JOYNE Travel Lite of JOYNE Basis jaarbonnement: €5,- per maand
Voor abonnees met een flexibel abonnement, 1, 3 of 6 maanden: €7,50 per maand* Een extra pakket wordt aan alle vrije periodes van een 1, 3 of 6 maanden abonnement toegevoegd, dus indien u nog 3 vrije periodes of met een startdatum in de toekomst heeft, wordt aan alle drie de  periodes het extra pakket toegevoegd. Het extra pakket kan niet aan een reeds lopende periode worden toegevoegd.

In dit voorbeeld ontvangt u een aanvullend betaalverzoek van 3*€7,50 = €22,50. Na ontvangst van uw betaling wordt JOYNE Plus aan uw hoofdabonnement gekoppeld. U kunt een extra pakket niet los van uw Travel Lite of Basis abonnement ontvangen. Het extra pakket wordt gelijktijdig geactiveerd met de periodes van het hoofdabonnement.

Indien u JOYNE Plus toevoegt aan een Basis Jaarabonnement en u maakt gebruik van 'Extra CAM's', dan is dit pakket kosteloos beschikbaar voor de Extra CAM's.